Нова услуга – наземни куриерски доставки до и от Европа

M&BM Express представя нова услуга – наземни куриерски доставки до и от Европа

 

M&BM Express (МиБМ Експрес ООД) се присъедини към EВРОДИС (EURODIS) – група от 36 пощенски оператори на територията на Европа, свързали мрежите си за съвместно предоставяне на наземни куриерски с доставка до адрес в страните-участници.

 

ЕВРОДИС обединява водещи национални опреатори, предоставящи куриерски и логистични услуги, изградили и успешно прилагащи за целите на международната обмяна на пратки общи стандартизирани процеси както по отношение на логистика, транспортиране, информационна свързаност и проследимост на статуса, така и в областта на активното управление и контрол на качеството, заедно осигуряващи интегриран продукт с отлично ниво на обслужване, а именно наземни международни куриерски услуги. В мрежата на ЕВРОДИС ефективно, бързо, с необходимото качество и сигурност се транспортират и обслужват пратки от 1 кг. (пакети, колети) до 800 кг. (палетна доставка). В допълнение, мрежата предоставя възможност за достъп и до редица специфични за конкретните страни-участници услуги като прием от адрес (за сметка на заявител-платец в България или друга страна), обслужване на наложен платеж и др., изискващи предварително съгласуване относно възможността и евнтуалните условия за достъп с оператора в страната изпращач.

 

„Нашата стратегия винаги е била да предложим цялостно обслужване на потребителите във връзка с техните пощенски пратки, били те пакетни или документни. Присъединяването на M&BM Express към мрежата на ЕВРОДИС е естествена стъпка за изпълнение тази стратегия, предвид нашата позициия на водещ национален пощенски оператор, част от групата на Австрийските пощи. С тази нова инициатива, очакваме да подпомогнем своите настоящи и бъдещи клиенти с възможността за ефективна и качествена услуга по обслужване на територията на Европа на т.нар. комбинирани товари – малки пакети, по-тежки колети и индивидуални палетизирани доставки" уточнява Павел Петров, Управител на M&BM Express.

 

Допълнителна информация относно ЕВРОДИС е достъпна на www.eurodis.com

 

Повече информация за наземни куриерски доставки до Европа, включително текуща тарифа могат да бъдат получени чрез електронната страница на M&BM Express, секция Международни куриерски услуги.

 

За контакт и запитване за международни куриерски услуги international@mbm-bg.com


18 януари 2017, сряда 14:00

виж всички  »