Кариери

Динамичното разрастване на „МиБМ Експрес” до позицията на водещ национален пощенски опеаратор, е свързано както с изграждането на доверие от страна на нашите клиенти, така и с фирмената култура и внедрените добри практики за подбор, обучение, приобщаване и насърчаване на експерти с различни умения, опит и квалификация.

 

Вярваме, че в основата на настоящите и бъдещите ни успехи са ангажираността и професионализмът на нашите служители. Помагаме им да се чувстват ценени и възнаградени, стимулираме тяхното личностно и професионално развитие. В бързоразвиваща се и голяма компания като „МиБМ Експрес” можете да намерите реализация в различни сфери: управление, финанси, търговия, дистрибуция, маркетинг, реклама, логистика, транспорт, човешки ресурси, информационни технологии и комуникации.

 

Убедени сме колко важен е приносът на отделния служител и се стремим да разгърнем потенциала на всеки. Водим се от принципа: „Подходящият човек на подходящото място”, а именно, че за всяка дейност са необходими специфични знания, качества и умения.
Открити сме както към доказали се специалисти с необходимите професионални и лидерски умения, така и към млади, амбициозни и мотивирани хора.

 

Ако желаете да се присъедините към екипа на „МиБМ Експрес” , моля кандидатствайте за предпочитаната от Вас свободна позиция. Дори и такава да не е обявена, можете да ни изпратите Вашата автобиография за желаната длъжност. Без да сме в състояние да поемем ангажимент за назначаване на работа, ние ще разгледаме всички постъпили кандидатури с дължимото внимание.

 

 

В момента обявените свободни позиции са:


Ако желаете да кандидатствате за друга позиция, моля изпратете Вашата автобиография от тук