ОКОЛО 1 МАЙ РАЗПРОСТРАНЕНИ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ВИНЕТКИ ОТКОЛКОТО ПО ВЕЛИКДЕН

Консорциум „Разпространение на винетни стикери“ благодари специално на АПИ и всички свои партньори-разпространители за чудесната съвместна работа.

 

Близо два пъти повече поръчки са изпълнени от „Разпространение на винетни стикери“ за доставки на винетки през четирите неработни дни около 1 май отколкото през Великденските празници. Благодарение на създадената организация между АПИ, РВС и крайните пунктове за продажба навсякъде имаше налични количества и винетки бяха разпространявани и продавани без прекъсване. Консорциумът „Разпространение на винетни стикери“ (РВС), който от 2009 година разпространява ценните хартийки у нас, организира денонощна непрекъсната работа на своите екипи през  четирите почивни дни, за да може всяка една заявка да бъде изпълнена в рамките на деня.

 

От началото на годината до края на април в крайните разпространителски пунктове на консорциума са продадени над 1.2 млн. от всички видове винетни стикери. Още 664 хил. винетки са разпространени и до всички областни пътни управления и граничните контролно-пропускателни пунктове.


03 май 2012, четвъртък 17:54

виж всички  »